Earth Run: Najave

Earth Run Karlovac
Nova granica ljudske izdržljivosti

Earth Run Hrvatska dolazi u Karlovac. Četvrta u nizu od osam dvanaest satnih Earth Run trka održat će se u subotu 27.4. u najvećem trgovačkom centru regije - Supernova centru Karlovac.Trka je posvećena nacionalnom parku Paklenica, a održava se uz potporu grada Karlovca i Supernova Centra.

Ultramaratonac Ivan Jelavić dosad je uložio izniman napor i uspješno istrčao tri dvanaestsatne Earth Run trke koje su se redom održale na Mljetu, u Varaždinu i u nacionalnom parku Krka. Malo je onih koji bi mogli odraditi ono što je njemu dosad uspjelo, no Ivan sada planira nastaviti dalje.

Uz potporu Karlovčana i Karlovčanki, na kružnoj stazi oko shopping centra Supernova, Ivan će još jednom pokazati svojim sugrađanima kako je sve moguće, te za 12 sati istrčati preko 100 km.

Sudjelujte, svjedoćite, podržite...

Trka će se odvijati od 9.00 do 21.00, a pratit će je sportske igre i bogat animacijski program.  

Dođite na Earth Run Karlovac, sudjelujte u ovom jedinstvenom događaju i svjedočite iznimnim ljudskim naporima i postignućima.

Za sudjelovanje u trci nije potrebna prethodna najava niti posebne vještine, svatko se može priključiti i trčati u svojem tempu i sukladno svojim sposobnostima. Trka nije natjecateljskog karaktera.

Trke Earth Run Hrvatska samo su uvod u pravu avanturu - veliki međunarodni projekt Earth Run Europe – 2700 km trčanja za ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Ivan će nastojati istrčati svih 2700 km trke Earth Run Europe i to u 27 dana. Svakodnevno će trčati prosječno 101 km.

Organizator projekta Planet Zemlja poziva Vas da dođete u Supernova centar i podržite Ivana Jelavića u ovom velikom sportskom i ekološkom pothvatu.

Karlovac
No comments