Earth Run: Najave

Earth Run Sisak
Ekološki ultramaraton na granici mogućeg

U subotu 18.05., ultramaratonac prof. Ivan Jelavić će trčati sedmu u nizu od osam dvanaestosatnih Earth Run trkaUz potporu Siščana i Siščanki, trka će se održati na kružnoj stazi oko najvećeg trgovačkog centra regije - Supernova centra Sisak. Ivan će još jednom pokazati kako je sve moguće, te za 12 sati istrčati preko 100 km. Trka će se odvijati od 9.00 do 21.00, a pratit će je sportske igre i bogat animacijski program. 

Do sad je, počevši od 02. travnja 2013., Planet Zemlja organizirala 6 dvanaestosatnih ultramaratona Earth Run Hrvatska, u 6 hrvatskih gradova.

Earth Run je trka za nacionalne parkove, za zaštićenu prirodu i onu koja bi trebala biti zaštićena. Earth Run je trka kojom ekolozi i sportaši pokazuju da ne postoje granice u zaštiti prirode kao ni granice u ljudskim mogućnostima, odlučnosti i ustrajnosti u ostvarivanju plemenitih ciljeva. Ivan Jelavić je ambasador udruge Planet Zemlja koji vlastitim primjerom dokazuje snagu i neuništivost ljudske volje. On svojim trčanjem apelira na građane da svoju energiju usmjere na kreiranje i ostvarivanje pozitivnih promjena.

Sudjelujte, svjedoćite, podržite...

Organizator projekta Planet Zemlja poziva Vas da dođete u Supernova centar i podržite Ivana Jelavića u ovom velikom sportskom i ekološkom pothvatu.

 

Earth Run Europe 2013 održati će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, dr. Ive Josipovića, a Earth Run Sisak uz potporu grada Siska i Supernova Centra.

No comments